مشاوره و اخذ کلیه مجوزهای شهرداری ، آتش نشانی ، سازمان نظام مهندسی
شرکت دیماس سازان سامان با همکاری کارشناسان با تجربه در امور شهرداری ، سازمان آتش نشانی و سازمان نظام مهندسی قادر به اخذ کلیه مجوزها ی قانونی و حل و فصل مشکلات مطروحه در کمترین زمان ممکن می باشد.
پروانه ساختمانی چیست ؟
پروانه ساختمانی سندی است که شهرداریها جهت شروع عملیات ساخت بنا صادر نموده ودر اختیار مالک قرار میدهند که شامل موارد ذیل می باشد:
1- مساحت زیر بنا
2- تعداد طبقات
3- نوع اسکلت
4- مشخصات متقاضی صدور پروانه
5- شماره پلاک ثبتی ملک
6- نام مهندسین ناظر
7- تاریخ صدور پروانه
8- کروکی زمین
همچنین مهلت شروع و اعتبار پروانه در صفحه اول نوشته می شود ودر صورت لزوم قابل تمدید میباشد .
شناسنامه فنی و ملکی ساختمان چیست ؟
دفترچه های شناسنامه ساختمان به جای پروانه ساختمان صادر شده که ،عدم خلاف و پایانکار را نیز شامل می شوند شناسنامه ساختمانی شامل موارد ذیل هستند :
1- هویت ساختمان و بیوگرافی
2- نوع ، شماره ، تاریخ صدور و مشخصات زمین
3- محل احداث
4- هویت مالک
5- نوع ملکیت
6- مهندس ناظر ، محاسب و تاسیسات
7- ابعاد چهارگانه پلاک
8- کروکی و مساحت زمین
9- نوع استفاده
10- مشخصات طبقه ها و پارکینگها
11- اصلاحات و تغییرات و نحوه تمدید عوارض وصولی
12- گواهی عدم خلاف و پایانکار
پایانکار ساختمان چیست؟
پس از پایان عملیات اجرایی ساختمان و ارائه برگه اتمام عملیات ساختمانی توسط مهندس ناظر و بازدید کارشناس بازدید شهرداری ، در صورت مطابقت بنای وضع موجود با نقشه های تایید شده شهرداری و پروانه ساختمانی وپس از احراز رعایت مقررات قانونی و فنی مربوطه ، شهرداری با طی فرایند اداری اقدام به صدور گواهی پایانکار ساختمانی می نماید .
اداره ثبت اسناد و املاک برای تنظیم و صدور صورتمجلس تفکیکی نیاز به گواهی پایانکار دارد و تا زمانی که گواهی پایانکار صادر نگردد امکان صدور سند مالکیت وجود ندارد .
اعتبار گواهی پایانکار ساختمانی بدون قید محدودیت زمانی بوده و مدت اعتبار گواهی عدم خلاف ساختمانهای در حال ساخت 6 ماه ار تاریخ صدور جواز میباشد .
کمیسیون ماده 100 چیست ؟
در صورت وجود تخلفات ساختمانی پرونده به کمیسیون ماده صد شهرداری ارجاع ، و صدور گواهی پایانکار ساختمانی منوط به اجرای رای این کمیسون خواهد بود .
تاییدیه پایانکار آتش نشانی چیست ؟
ساختمانهایی که ارتفاع آنها بیشتر از 23 متر از کف خیابان تا کف آخرین طبقه باشد و ساختمانهای 6 طبقه و بالاتر ، نیاز به اخذ تاییدیه سیستم اعلام حریق و اطفای حریق از سوی سازمان ایمنی و آتش نشانی می باشند ، طراحی و اجرای سیستمهای اعلام و اطفای حریق به عهده مجریان مورد تایید سازمان می باشد .
مالک یا سازنده ملک موظف است قبل از شروع عملیات اجرایی با مراجعه به سازمان آتش نشانی ( در تهران واقع در خیابان آزادی نبش خیابان میمنت ) و ارائه نقشه های معماری و بررسی کارشناسان سازمان نسبت به دریافت دستورالعمل آتش نشانی اقدام ودر حین اجرا کلیه ضوابط را رعایت نمایند ، در غیر اینصورت موفق به اخذ تاییدیه آتش نشانی و نهایتا پایانکار ساختمانی نخواهند گردید.
نکات مهمی که متاسفانه حین اجرا رعایت نمیگردد و باعث تاخیر و یا عدم صدور تاییدیه آتش نشانی میشود معمولا اجرای نادرست دتکتورها و یا اسپرینگلرها و عدم اجرای بازشو ویا دریچه فشار مثبت در پله های فرار می باشد .